۵ مرحله مهم در استفاده از کتری استیل نو!
قبل از استفاده از کتری استیل برای اولین بار باید برخی نکات را رعایت کنید تا بهترین کیفیت چای را از همان ابتدا تجربه کنید.


مراحل استفاده از کتری استیل نو برای اولین بار
در استفاده از کتری استیل برای اولین بار اقدامات زیر را انجام دهید:

۱. تمیز کردن کتری به‌طور کامل
اولین گام برای استفاده از کتری نو تمیز کردن کتری است. معمولاً کتری‌های نو حاوی برخی برچسب‌ها هستند. ابتدا باید آن‌ها را از کتری جدا کنید. اکثر کتری‌ها توسط سازندگانشان با مواد شیمیایی پوشانده می‌شوند تا از زنگ زدن آن‌ها جلوگیری شود. از طرفی نگهداری کتری‌ها در مغازه موجب تجمع گرد و غبار در سطح درونی و بیرونی آن‌ها می‌شود.

برای خلاص شدن از شر مواد شیمیایی و گرد و غبار، کتری را با مایع یا صابون ظرفشویی به‌خوبی تمیز کنید. دقت کنید که اگر کتری شما برقی است، کابل برق یا سایر قطعات الکتریکی آن را نشویید. همچنین کتری را در آب غرق نکنید؛ در صورت غوطه‌ور کردن کتری در آب ممکن است آب به اجزای الکتریکی آن نیز برسد. قسمت‌های الکتریکی نباید با آب برخوردی داشته باشند.

۲. پر کردن کتری از آب و جوشاندن آن
در این قسمت با توجه به نوع کتری دو حالت وجود دارد:

اگر کتری گازی دارید، باید آن را تا جایی از آب پر کنید که آب تا نزدیکی دهانه کتری بیاید. اگر بیش از این مقدار کتری را پر کنید، خطر حباب زدن آب در زمان جوشیدن وجود دارد. نکته دیگر این است که زمان قرار دادن کتری روی اجاق گاز توجه کنید که پایه کتری به‌طور مستقیم بالای شعله یا صفحه داغ قرار گیرد. زمانی که آب جوشیده شد، صدایی شبیه سوت می‌شنوید. در این زمان باید شعله زیر کتری را خاموش کنید.
اگر کتری شما برقی است، کتری را تا جایی از آب پر کنید که حداکثر سطح آب را نشان می‌دهد. این سطح به دلیل رعایت مسائل ایمنی مشخص شده است، پس بهتر است از آن فراتر نروید! دقت کنید که کتری برقی زمانی درست کار می‌کند (و شروع به جوشاندن آب می‌کند) که به‌درستی روی پایه آن قرار گرفته باشد و دکمه پاور نیز روشن باشد. این نوع کتری پس از جوشیدن آب به‌طور خودکار خاموش می‌شود.

۳. دور ریختن آب جوشیده شده
اولین آبی که در کتری جوشانده می‌شود قابل استفاده نیست؛ زیرا مواد شیمیایی درون کتری با آب مخلوط می‌شوند. بنابراین باید آب را دور بریزید. وقتی آب را دور می‌ریزید، ممکن است متوجه شوید که رنگ پایه کتری تغییر کرده است. (مخصوصاً در کتری‌های گازی که از جنس مس هستند.) نگران نباشید! تغییر رنگ به دلیل ماده شیمیایی است. قبل از پر کردن مجدد کتری پایه را با یک پارچۀ تمیز پاک کنید.

۴. مراحل ۲ و ۳ را ۴ بار تکرار کنید!
در اکثر کتری‌ها مواد شیمیایی موجود درون کتری که باعث مزه بد آب می‌شوند، با یک بار جوشیدن از بین نمی‌روند. لازم است فرایند جوشاندن آب و دور ریختن آن چند بار انجام شود تا تمام مواد شیمیایی درون کتری از بین بروند.

۵. شروع استفاده از کتری نو!
در این قسمت کتری شما آماده استفاده است. می‌توانید آب را در آن بجوشانید و مصرف کنید. اکنون که کتری شما براق و تمیز است، زمان خوبی برای استفاده از آن و درست کردن یک چای دلپذیر است!

منبع مطلب:

https://blog.achareh.ir/

چرا قابلمه استیل بخریم؟
دلایل زیادی برای خرید قابلمه استیل وجود دارد از جمله عمر بالا، عدم تغییر طعم غذا و موارد دیگر که در این مقاله به آن ها اشاره خواهیم کرد.